Simona's Cake City

Sikeres karrier

Ragadd meg a lehetőséget!

Biztosan hallottad már a franchise kifejezést a Harry Potter, a Star Wars vagy a Marvel után, ezek mind multimédiás franchise-ok. Bár nem mi vagyunk a Hollywoodi filmek készítői, mégis úgy gondoljuk, hogy amit csinálunk az egészen különleges.
A Simona's Cake City KFT egy az Egyesült Királyságban alapított családi tulajdonban lévő vállalat, amely Torta & Sajttorta készítéssel foglalkozik. Őszintén hiszünk abban, hogy az üzleti formátumú franchise életeket változtathat meg. Lehetőséget kínál az embereknek arra, hogy azt csinálhassák, amit szeretnek, sikeres karriert építhessenek, és ami a legfontosabb hogy mindezt a saját igényeikre szabhassák.
Hasonlóan érdekesek a munkalehetőségek, ahol kvalitásainak köszönhetően fiatal és progresszív csapatunk fontos részévé válhatsz.
career | franchising | job offers

Franchise vagy állás?

A franchise kivételes lehetőséget kínál egy vállalkozás létrehozására.

Üzleti élet önmagadért

Támogatva leszel a központi irodánk álltal akik azt szeretnék, hogy sikeres légy. Valamint hasonló gondolkodású egyének hálózata vesz majd körül, akik ugyan azokon a dolgokon mennek keresztül, mint te.

Bevált üzleti modell

Van egy jól bevált üzleti stratégiánk, amely új helyeken is sikeresen megismételhető. Bár a siker nem garantálható a franchise mégis megnyugvást nyújt, mert megmutatja, hogy az üzleti modell működik.

Alacsony sikertelenségi arány

A franchise-nak lényegesen alacsonyabb a sikertelenségi aránya, mint az egyedüli üzleti tevékenységnek. Nyilvánvalóan mi már elkövettünk pár hibát, így neked már nem kell.

Lehetőség mindenki számára

A franchise izgalmas és sokszínű iparág. Vállalatként örömünkre szolgál, hogy az elmúlt években több nőt és fiatalabb vállalkozót üdvözölhetünk az iparágban. Akár rugalmas, részmunkaidős lehetőséget keres, akár bővíteni szeretné potenciálját, a franchise lehet a kulcsa.

Fektessen be a jövőjébe

A franchise egy befektetés a jövődbe, mivel az iparág számos franchise-vevője átadja vállalkozását családtagjainak, vagy jelentős haszonért eladja vállalkozását, amikor kész nyugdíjba vonulni.

Mutasd meg a szenvedélyedet

A franchise modellünkbe történő befektetés motivációi sokfélék és változatosak. A Simona's Cake City franchise-t azoknak ajánljuk, akik arra vágynak, hogy elkerüljék a 9-től 5-ig tartó rutint, hogy saját maguk főnökei legyenek, javítsák karrierlehetőségeiket és életmódjukat, több időt töltsenek a családdal és rugalmasabb életet élhessenek. A Simona's Cake City franchise-t nagyon reális lehetőségnek tartjuk sok olyan ember számára, aki saját vállalkozást akar indítani.

Az életciklus

Az alábbiakban egy SCC üzleti formátumú franchise életciklusát mutatjuk be egyszerű lépésekben

Franchise szerződés

Jogi szerződés, általában 5-10 évre, kezdeti franchise díjjal.

Felszerelés

Mindent biztosítunk, amire szüksége van az induláshoz, a képzéstől a szerszámokig, berendezésekig és a folyamatos üzleti támogatásig.

Üzlet menete

Ön saját helyi vállalkozását vezeti, a bevált üzleti modellt követve, a már kialakult márkanév alatt.

Profit & díjak

A franchise-vevő minden hónapban díjat fizet nekünk (egyéni beállítással), hogy továbbra is használhassa a márkát és hozzáférhessen támogatásunkhoz.

A befektetés megtérülése

Lehetőség a befektetés megtérülésére az üzlet eladásakor.

Munka lehetőségek

Tekintse meg állásajánlatainkat, multinacionális cégünknél találhat megfelelő állást. Minden ajánlat a cégünknél történő munkavégzéshez szükséges feltételekhez kötött.
Értékesítési munkatárs - Budapest, Magyarország

Működési hely - Budapest és környéke, Magyarország

Lelkes és tájékozott értékesítési képviselő, gasztronómiai édesipari termékek értékesítésére szakosodott Budapest környékén, elsősorban kávézók, éttermek és bisztrók részére, valamint a napi megrendelések lebonyolítása.

Minimális követelmények

Magyar nyelv - C1 / C2 szint, sk.B jogosítvány, középfokú végzettség érettségivel, a szükséges piac kiváló ismerete.

Szállító sofőr 3,5 tonnáig

Létesítmény - Moldava nad Bodvou, Szlovákia

A sofőr, aki felelős a rendszeres üzemeltetésért, a termékek utólagos szállításáért a kívánt útvonalakon. Felelős a jármű műszaki állapotáért, a biztonsági előírásokért és a KRESZ szabályainak betartásáért.

Minimális követelmények

Sk. B jogosítvány, középiskolai végzettség érettségivel, szakirányú munkatapasztalat 3 év, számítógépes ismeretek, önállóság.

Jogi feltételek

Szakmai alkalmassági bizonyítvány járványügyi szempontból fontos tevékenység végzésére, egészségügyi bizonyítvány élelmiszerrel való munkavégzésre való alkalmasságról.

Értékesítési munkatárs - Rzeszów, Lengyelország

Működési hely - Rzeszów és környéke, Lengyelország

Lelkes és tájékozott értékesítési képviselő, aki Rzeszów környéki gasztronómiai édesipari termékek értékesítésére szakosodott, különös tekintettel a kávézók, éttermek és bisztrók részére, valamint a napi megrendelések feldolgozására.

Minimális követelmények

Lengyel nyelv - C1/C2 szint, Sk. B jogosítvány, középiskolai végzettség érettségivel, ami a kívánt piac ismeretét eredményezi.

Termelési munkás

Létesítmény - Moldava nad Bodvou, Szlovákia

Élelmiszergyártásban dolgozó munkavállaló, aki torták és sajttorták stencilgyártásában fog részt venni.

Minimális követelmények

Középiskolai végzettség érettségivel, 2 év iskolai gyakorlattal, önállósággal.

Jogi feltételek

Járványügyi szempontból fontos tevékenység végzésére alkalmas igazgatósági bizonyítvány, élelmiszerrel való munkavégzésre alkalmas egészségügyi bizonyítvány.

Gyártásvezető

Létesítmény - Moldava nad Bodvou, Szlovákia

Fontos vezető az élelmiszer-termelésben, aki felelős a művelet irányításáért, a feletteseknek való beszámolásért, valamint az üzemben a sütemények és sajttorták teljes gyártásáért. A termékminőség, a gyártási folyamatok és a munkahelyi biztonság betartása.

Minimális követelmények

Angol nyelv - A2 szint, Sk.B jogosítvány, középiskolai végzettség érettségivel, 5 év munkatapasztalat, számítógépes ismeretek, önállóság, vezetői képességek.

Jogi feltételek

Járványügyi szempontból fontos tevékenység végzésére alkalmas igazgatósági bizonyítvány, élelmiszerrel való munkavégzésre alkalmas egészségügyi bizonyítvány.

Értékesítési munkatárs – Bécs, Ausztria

Működési hely - Bécs és környéke, Ausztria

Lelkes és tájékozott értékesítési képviselő, aki bécsi gasztronómiai édesipari termékek értékesítésére szakosodott, különös tekintettel a kávézók, éttermek és bisztrók részére, valamint a napi megrendelések feldolgozására.

Minimális követelmények

Német nyelv - C1 / C2 szint, Sk.B jogosítvány, középiskolai végzettség érettségivel, ami a kívánt piac ismeretét eredményezi.